OVER AD AUTOBEDRIJFOVER AD AUTOBEDRIJF

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

Met 130 AD Autobedrijven zijn we overal in Nederland te vinden.

Lees verder

AD Autobedrijf ANW AUTO'S

AD Autobedrijf ANW AUTO'S

Bij ANW Auto’s kunt u terecht voor jonge gebruikte en nieuwe auto's van vrijwel alle merken. Onze auto's (boven € 4.500,-) worden standaard afgeleverd met een onderhoudsbeurt, APK keuring en 6 maanden BOVAG garantie.

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, APK, reparatie, ruitreparatie, schadeherstel, aircoservice opslag van banden en velgen en het inbouwen van alarmsystemen. In onze werkplaats werken we aan alle merken en modellen auto's. Indien gewenst doen wij vooraf prijsopgave en vervangend vervoer is mogelijk.

Ook uw nieuwe auto is bij ons in goede handen. Deze onderhouden wij volgens de richtlijnen van de fabrikant hierdoor blijft de fabrieksgarantie gewaarborgd. Vanaf januari 2011 kunt u ook uw lease auto bij ons laten onderhouden en we beschikken over alle vereiste middelen.

Bij schadeherstel bent u in 99% van de gevallen zelf vrij om een reparateur aan te wijzen. Doordat wij uw auto ook onderhouden en APK keuren kennen we uw auto als geen ander dus waarom zou u naar een voor u onbekend schadebedrijf gaan als wij de schade ook vakkundig en snel voor u kunnen repareren!

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

ANW Auto's

Magnesiumstraat 49
6031 RV Nederweert
0495-633577
0495-624774
info@anwautos.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats